Budapest Properties

Rólunk

Bús Bence vagyok az iroda egyik vezető tanácsadója. Már a gimnáziumban töltött éveim alatt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy értékesítő szeretnék lenni. Családi vállalkozásunknál az Extreme Digitálnál kezdtem értékestői pályafutásomat és hamar bebizonyosodott, hogy helyes utat választottam. Mindig vonzott az ingatlanok világa, ezért jelentkeztem, majd felvételt nyertem a TOP3 Ingatlanirodába, ahol éveken keresztül a legjobb értékesítő voltam több mint 50 emberből.

Szabó Kevin vagyok, szintén vezető tanácsadó. Már tizenéves koromban foglalkoztatott a gondolat, hogy megtaláljam a hivatásom. Többszörös Magyar Bajnok kajakosként értek az első sikereim, az idő múlásával pedig egyre jobban érdekelt a marketing világa, ezért felvételt nyertem a Budapesti Gazdasági Egyetemre. Egyetemista éveim alatt a barátaim hatására kezdtem el ingatlanokkal foglalkozni és szinte azonnal tudtam, hogy megtaláltam a hivatásom. Utolsó tanulmányi évem megkezdésekor már saját ingatlanirodát nyitottam.

Kiss Mihály vagyok, az ingatlanértékesítés világát a családi portfólió kezelésén keresztül ismertem meg. Bár agrárgazdasági mérnökként szereztem diplomát és méhészetem révén jelenleg is az ágazatban tevékenykedem, az ingatlanpiacon elért sikerek arra bíztattak, hogy saját irodát alapítsunk, ahol évek óta magas színvonalon és kellemes légkörben folyik a munka. Számomra a legnagyobb eredményt a folyamatosan épülő, elégedett ügyfélkör jelenti. Az, hogy a legváltozóbb igények mellett is képesek vagyunk jövedelmező befektetésekhez vagy akár saját otthon megtalálásához segíteni klienseinket, kifogyhatatlan motivációt biztosít.

0
Új Építésű Projekt
0
Elégedett Ügyfél
0
Értékelés
0 +
Év Tapasztalat
Csapat
A LEGJOBB CSAPAT

Ismerje meg a csapatunkat

Bús Bence

Alapító

Szabó Kevin

Alapító

Kiss Mihály

Alapító

Készen áll ELADNI ingatlanát?

Segítünk, vegye fel velünk a kapcsolatot!